Min konto
Skip navigation links

​​Dell EMC Partner Program

Når du deltager i Dell EMC Partner Program, vil du se, hvorfor et samarbejde med Dell EMC er et intelligent valg for din virksomhed. Dell EMC tilbyder værdifulde værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed. Enkelhed, forudsigelighed og rentabilitet er hjørnestenene i Dell EMC Partner Program og understøtter alle vores bestræbelser på at levere et partnerprogram i verdensklasse.  Du bedes læse programvejledningen herunder for at få et omfattende overblik over programmets detaljer.

Vejledninger til Dell EMC Partner Program

 

Hvis du gerne vil deltage i Dell EMC-partnerprogrammet, skal du udfylde nedenstående registreringsformular.

Vi anmoder om, at du i din ansøgning angiver navnet på en sponsordistributør med henblik på godkendelse. Når du vælger en sponsordistributør, skal du sørge for, at du allerede har et samarbejdsforhold med dem, så de kan garantere, at vores høje kvalitetsstandarder opretholdes, og bekræfte din overholdelse af de i Dell EMC-partnerprogrammet angivne standarder. Din ansøgning videresendes til den angivne sponsordistributør. Hvis de ikke godkender dig, kan vi desværre ikke fortsætte med behandlingen af din ansøgning. Du vil modtage en meddelelse, hvis dit medlemskab godkendes eller afvises.

Du skal gøre følgende:

  • Udfyld nedenstående formular.
  • Din ansøgning vil blive evalueret af vores interne teams.
  • Når din ansøgning er færdigbehandlet, vil du modtage logonoplysninger og få adgang til din Dell EMC-partnerportal.

I visse tilfælde kan yderligere oplysninger være påkrævet for at opfylde overholdelseskravene til Dell EMC-partnerprogrammet. I disse tilfælde vil vi kontakte dig for at træffe nærmere aftale.

Vigtig bemærkning!

*Anvend domænet for dit firmas e-mailadresse til din registrering. Registreringer med domæner, der ikke er dit firmas (som f.eks.: Gmail/Hotmail/Yahoo), kan blive afvist.

Inden anvendelsen, skal du sørge for, at du har et aktivt websted.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage oplysninger (via e-mail, telefon og post) vedrørende din Dell EMC-programrelation.

For at få hjælp til din registrering bedes du kontakte EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com