Ο λογαριασμός μου
Skip navigation links

Dell EMC Partner Program

Όταν εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC, θα δείτε ότι η συνεργασία με την Dell EMC είναι μια εύκολη και έξυπνη κίνηση για την επιχείρησή σας. ​Η Dell EMC προσφέρει πολύτιμα εργαλεία και πόρους για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.  Το τρίπτυχο "Απλότητα, Προβλεψιμότητα, Κερδοφορία" αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του Dell EMC Partner Program και διαπνέει κάθε μας προσπάθεια για την παροχή ενός προγράμματος συνεργατών παγκοσμίου επιπέδου.  Διαβάστε τον οδηγό προγράμματος παρακάτω, για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των λεπτομερειών του προγράμματος.

Οδηγοί του Προγράμματος συνεργατών της Dell EMC

Αν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα συνεργατών EMC της Dell, πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.

Στην αίτηση σας, πρέπει να αναφέρετε το όνομα ενός διανομέα χορηγίας για έγκριση. Κατά την επιλογή του διανομέα χορηγίας, βεβαιωθείτε ότι υφίσταται συνεργασία έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα επιβεβαίωσης των υψηλών προτύπων που παρέχουμε καθώς και της συμμόρφωσής σας στο πλαίσιο του Προγράμματος συνεργατών EMC της Dell. Η αίτηση σας θα προωθηθεί στον αναφερόμενο διανομέα χορηγίας. Αν δεν δοθεί έγκριση, δυστυχώς δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε με την αίτηση σας. Θα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με την αποδοχή ή απόρριψη της έγκρισής σας.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
  • Η αίτηση σας θα εξεταστεί από τις εσωτερικές ομάδες μας.
  • Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επεξεργασίας της αίτησης σας, θα λάβετε τα διαπιστευτήρια εισόδου και θα έχετε πρόσβαση στην Πύλη συνεργατών EMC της Dell.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες για την πληροίτε τις προϋποθέσεις συμμόρφωσης με το Πρόγραμμα συνεργατών EMC της Dell. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διατυπώσεις.

Σημαντική σημείωση!

*Για την εγγραφή, χρησιμοποιήστε διεύθυνση εταιρικού τομέα e-mail. Οι εγγραφές μέσω μη εταιρικών τομέων e-mail (π.χ.: Gmail/Hotmail/Yahoo) ενδέχεται να απορριφθούν.

Πριν την υποβολή, βεβαιωθείτε πως διαθέτετε μια ενεργή τοποθεσία web.

Με την εγγραφή, συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες (μέσω e-mail, τηλεφώνου και ταχυδρομείου) ως προς την σχέση που διατηρείτε με το Πρόγραμμα EMC της Dell.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για την εγγραφή σας, επικοινωνήστε με το  EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com