Mijn account
Skip navigation links

​Dell EMC partnerprogramma
Als u deelneemt aan het partnerprogramma van Dell EMC, zult u zien dat een partnerschap met Dell EMC een eenvoudige en slimme zet voor uw bedrijf is.​ Dell EMC biedt waardevolle tools en bronnen zodat uw bedrijf kan groeien.  Eenvoud, voorspelbaarheid en winst zijn de hoekstenen van ons Dell EMC partnerprogramma en het speerpunt bij alles wat we doen om een partnerprogramma van wereldklasse op te zetten.  Lees de onderstaande programmagids voor een uitgebreid overzicht.

Dell EMC partnerprogrammagidsen

Als u wilt deelnemen aan het Dell EMC Partnerprogramma, moet u het onderstaande registratieformulier invullen.

Bij uw aanmelding vragen wij u de naam van een distributeur te vermelden die als sponsor optreedt. Kies hiervoor een distributeur met wie al een goede werkrelatie hebt, zodat zij kunnen zorgen dat onze hoge standaarden behouden blijven en bevestigen dat u kunt deelnemen aan het Dell EMC Partnerprogramma. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar de genoemde distributeur die als sponsor optreedt. Als deze uw aanvraag niet goedkeurt, kan uw aanvraag helaas niet worden verwerkt. U ontvangt een melding als uw lidmaatschap is goedgekeurd of afgewezen.

Uit te voeren stappen:

  • Vul het onderstaande formulier in.
  • Uw aanvraag wordt beoordeeld door onze interne teams.
  • Nadat uw aanvraag is volledig verwerkt, ontvangt u uw aanmeldgegevens en toegang tot de Dell EMC Partnerportal.

In sommige gevallen kan meer informatie nodig zijn om in aanmerking te komen voor deelname aan het Dell EMC Partnerprogramma. In dat geval zullen wij contact met u opnemen voor verdere afspraken.

Belangrijke opmerking!

*Gebruik het domein e-mailadres van uw bedrijf voor de registratie. Registraties met niet-zakelijke domeinen (zoals Gmail/Hotmail/Yahoo) kunnen worden afgewezen.

Zorg dat u een actieve website hebt voordat u zich aanmeldt.

Door u te registreren, gaat u ermee akkoord dat u informatie ontvangt (via e-mail, telefoon en post) met betrekking tot uw Dell EMC programmarelatie.

Voor hulp bij uw registratie kunt u contact opnemen met EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com