Min konto
Skip navigation links

​Dell EMC Partner Program

Når du blir med i Dell EMC Partner Program, oppdager du at det er enkelt og smart for virksomheten din å samarbeide med Dell EMC. Dell EMC tilbyr verdifulle verktøy og ressurser som hjelper deg med å utvikle virksomheten din.  Hjørnesteinene i Dell EMC Partner Program er at det skal være enkelt, forutsigbart og lønnsomt, og dette er drivkraften bak alt vi gjør for å levere et partnerprogram i verdensklassen.  I programveiledningen nedenfor finner du en omfattende oversikt over programinnholdet.


                                    
    

Hvis du vil delta i Dell EMCs partnerprogram, må du fylle ut registreringsskjemaet nedenfor.

For at søknaden din skal bli godkjent, må du navngi en ansvarlig distributør. Du må allerede ha en arbeidsrelasjon med den ansvarlige distributøren du velger, slik at distributøren kan garantere at våre høye standarder vil bli opprettholdt og bekrefte at du oppfyller kravene for Dell EMCs partnerprogram. Søknaden din videresendes til den navngitte ansvarlige distributøren. Hvis distributøren ikke godkjenner, kan vi dessverre ikke behandle søknaden din. Du blir varslet når søknaden om medlemskap godtas eller avslås.

Følg denne fremgangsmåten:

  • Fyll ut skjemaet nedenfor.
  • Søknaden din blir behandlet av våre interne team.
  • Når søknaden er ferdigbehandlet og godtatt, mottar du påloggingsinformasjon, og du gis tilgang til Dell EMCs partnerportal.

I noen tilfeller kan det hende du må oppgi mer informasjon for å oppfylle kravene for Dell EMCs partnerprogram. Vi tar i så fall kontakt med deg for å gjøre ytterligere avtaler.

Viktig merknad!

*Oppgi en e-postadresse knyttet til firmaets domene når du registrerer deg. Registreringer med en e-postadresse som ikke er knyttet til et firmadomene (for eksempel: Gmail/Hotmail/Yahoo), kan bli avvist.

Før du søker, må du sørge for at du har et aktivt nettsted.

Når du registrerer deg, godtar du samtidig å motta informasjon (via e-post, telefon og post) om Dell EMC-programmet.

Hvis du trenger hjelp med registreringen, kan du ta kontakt med EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com