Contul meu
Skip navigation links
​​

Programul Dell EMC pentru parteneri

Când vă alăturaţi Programului de parteneriat Dell EMC, veţi vedea că asocierea cu Dell EMC este o decizie uşoară şi inteligentă pentru afacerea dvs.​ Dell EMC vă oferă instrumente şi resurse valoroase, care vă ajută să vă dezvoltaţi compania.  Principiul „simplu, previzibil şi profitabil” stă la baza programului Dell EMC pentru parteneri, ajutându-ne să oferim un program de talie mondială.  Consultaţi ghidul programului de mai jos pentru a vedea o prezentare cuprinzătoare şi detaliată a programului.​

Ghidurile Programului de parteneriat Dell EMC​

​Dacã doriþi sã participaþi la programul pentru parteneri, trebuie sã completaþi formularul de înregistrare aflat mai jos.

Vã rugãm sã menþionaþi în cerere, un distribuitor sponsor pentru aprobarea acesteia. Atunci când alegeþi un distribuitor sponsor, asiguraþi-vã ca existã deja o relaþie de lucru, pentru a asigura menþinerea standardelor noastre înalte de excelenþã ºi pentru a valida conformitatea dvs. în cadrul programului pentru parteneri Dell EMC. Cererea dvs. va fi trimisã cãtre distribuitorul sponsor menþionat. Dacã cererea va fi respinsã, din pãcate nu vom putea continua procesul de înregistrare. Veþi primi o notificare dacã cererea dvs. a fost acceptatã sau respinsã.

Etape de parcurs:

  • Completaþi formularul aflat mai jos.
  • Cererea dvs. va fi revizuitã de echipele noastre interne.
  • Dupã procesarea completã a cererii dvs., veþi primi date de autentificare pentru conectare ºi acces permis la portalul pentru parteneri Dell EMC.

În unele cazuri, se pot solicita mai multe informaþii pentru a fi în conformitate cu cerinþele programului pentru parteneri Dell EMC. În acest caz, vã vom contacta pentru demersurile ulterioare.

Notã importantã!

*Utilizaþi adresa de e-mail conþinând domeniul companiei pentru înregistrare. Înregistrãri cu domenii non-corporative (precum: Gmail/Hotmail/Yahoo de exemplu) pot fi respinse.

Înainte de aplicare, asiguraţi-vă că aveţi un site web activ.

Prin înregistrare, acceptaþi primirea informaþiilor (prin e-mail, telefon sau poºtã) privind programul Dell EMC.

Pentru asistenþã la înregistrare, contactaþi EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com