Mitt konto
Skip navigation links

​​Dell EMC:s partnerprogram
När du går med i Dell EMC:s partnerprogram blir du snart varse att det är ett enkelt och smart drag för ditt företag att inleda samarbete med Dell EMC.​ Dell EMC erbjuder värdefulla verktyg och resurser för att hjälpa din verksamhet att växa.Enkelhet, förutsägbarhet och lönsamhet är hörnstenarna för Dell EMC:s partnerprogram och det är det vi arbetar efter för att kunna leverera ett partnerprogram i världsklass. Gå igenom programguiden nedan för en omfattande översikt över programmets detaljer.

Guider om Dell EMC:s partnerprogram

Om du vill delta i Dell EMC-partnerprogrammet måste du fylla i registreringsformuläret nedan.

I din ansökan ber vi att du anger en distributör som ska sponsra dig för godkännande. När du väljer distributör som ska sponsra dig, ska du se till att du redan har ett gott samarbete med dem så att de kan säkerställa att vår utmärkta standard bibehålls och bekräfta att du följer den regelefterlevnad som finns för Dell EMC-partnerprogrammet. Din ansökan vidarebefordras till den namngivna distributören som sponsrar dig. Om de inte godkänner ansökan kan vi tyvärr inte gå vidare med den. Du får ett meddelande om ditt medlemskap godkänns eller underkänns.

Steg att genomföra:

  • Fyll i formuläret nedan.
  • Din ansökan kommer att granskas av våra interna team.
  • När din ansökan är färdigbehandlad får du inloggningsuppgifter och tillgång till din Dell EMC-partnerportal.

I vissa fall kan ytterligare information behövas för att uppfylla kraven på regelefterlevnad i Dell EMC-partnerprogrammet. I det fallet kontaktar vi dig för att ordna med andra saker.

Viktig information!

*Använd ditt företagsdomäns e-postadress för din registrering. Registreringar med icke-företagsdomäner (t.ex. Gmail/Hotmail/Yahoo) kan avvisas.

Se till att du har en aktiv webbplats innan du ansöker.

Genom att registrera dig godkänner du att få information (via e-post, telefon och post) om ditt Dell EMC-program.

Om du behöver hjälp med registreringen kontaktar du EMEA.DellEMC.PartnerOnboarding@dell.com